LETNJA ŠKOLA SCENSKE ŠMINKE

Škola za medijske talente Balkan media tim organizuje letnju školu korektivne i scenske šminke. Nastava počinje odmah po formiranju grupe. Dinamika predavanje je vikendom po četiri sata. Predviđena je i praksa u šminkernici Studija B. Po završetku obuke dobija se sertifikat o uspešno završenoj obuci.

 

 

Predavač na odseku scenske šminke je Marina Milošević, šef šminkera TV Studio B.

Nastavnim planom i programom predviđeno je upoznavanje sa materijalima i priborom za rad, kao i samim tehnikama, korišćenje istih, šminkanje kroz epohe. Tu su i oblasti korektivne dnevne, večernje i scenske šminke. Polaznik je nakon obuke osposobljen da šminka za sve vrste događaja, od svadbi, matura i veselja pa sve do šminkanja za potrebe snimanja TV emisija, revija, editorijala, serija, filmova, pozorišnih predstava.

Nastava se odvija u centru grada u Balkanskoj 34 gde se nalazi savremeno opremljena šminkernica Balkan media tima. Kompletan pribor i materijale obezbeđuje škola, uključujući i modele za rad.

Balkan media tim je oficijelni šminker Kompanije Miss Yu Co koja organizuje sva takmičenja iz oblasti lepote na području Srbije i Crne Gore. Naši šminkeri šminkaju devojke za Izbor za miss Srbije, kao i pripreme, revije i ostale događaje Kompanije. Pored toga usko sarađujemo sa brojnim časopisima iz oblasti lepote i nege tela tako da naši šminkeri šminkaju i poznate javne ličnosti za naslovnice časopisa, modne editorijale i sl.

Nakon završene obuke škola ostaje u kontaktu sa bivšim polaznicima i poziva ih na sva ova dešavanja, tako da vrlo brzo stičete profesionalne reference koje su, itekako, potrebne u ovom poslu.

Više informacija možete dobiti na telefone 011 36 22 408, 063 333 285 ili putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli