PR ŠKOLA

Balkan media tim pokrenuo je PR školu, namenjenu svima onima koji žele da steknu znanja, veštine i iskustva iz oblasti PR-a ili da se usavrše u ovoj oblasti. Cilj programa je savladavanje tehnika i veština neophodnih za uspešan javni nastup i saradnju sa medijima.

Tim predavača čine ugledni stručnjaci, dugogodišnji profesionalci iz oblasti medija, marketinga, PR-a, advertajzinga.

Akcenat je dat na praktičnim primerima i vežbama, a namenjen je pre svega onima koji su na početku karijere u odnosima s javnošću ili žele da konkurišu na poslove u ovoj struci. Obuka je osmišljena tako da predoči i zamke koje ovaj posao nosi i da polaznike pripremi da se sa njima izbore na najbolji mogući način. Osim toga, polaznici će ovladati i veštinama javnog nastupa, kroz niz praktičnih radionica i primera iz prakse. Osim  teorijskog dela i interaktivne nastave kroz radionice, vežbe i praktičan rad, polaznici će učiti i o nastupu na televiziji i radiju, o držanju govora i ostalim elementima ličnog stila. Program je urađen po svetskim standardima u ovoj oblasti, pa će polaznici u profesionalnoj, multimedijalnoj učionici na brz, efikasan i uzbudljiv način savladati ovu opširnu oblast. 

Šefovi odseka su: Olivera Jovićević, novinar i urednik u Radio-televiziji Srbije i Cvijetin Milivojević, direktor PR agencije "Pragma"

Gostujući predavači: Maja Vukadinović, stručnjak za odnose s javnošću, dugogodišnji novinar i asistent na Fakultetu za kulturu i medije, Nela Bojović, PR menadžer Wiener Stadthishe Osiguranja, Nataša Miljković, voditelj Jutarnjeg programa RTS, Maja Kolar, direktor marketinga Banca Intese, Lepa Pribićević, psiholog, Mina Stanojević, reditelj RTS.