Balkan media tim PR

Balkan media tim PR

Balkan media tim doo od 2011. godine posluje prvenstveno kao agencija za odnose s javnošću - Balkan media tim PR.

  • Medijski konsalting
    Tim vodećih novinara i drugih stručnjaka za medijski konsalting kreira PR strategije za kompanije, institucije i sve druge subjekte koji imaju potrebu za ovom vrstom usluga.
  • Obuka za javni nastup
    Obuka je namenjena menadžmentima kompanija, PR i marketing sektorima i svim ličnostima koje imaju obavezu i potrebu da javno nastupaju. Obuka može biti individualna ili u grupama.

Balkan media tim doo, preduzeće koje se bavi konsaltingom i edukacijom u oblasti medija, od 2011. godine posluje prvenstveno kao agencija za odnose s javnošću - Balkan media tim PR. U Balkan media tim PR-u dobićete pouzdanog partnera u građenju uspešnih odnosa s javnošću, sa istančanim poznavanjem javnog mnjenja u Srbiji i razvijenom mrežom kontakata u najuticajnijim elektronskim i štampanim medijima u zemlji i institucijama.

Balkan media tim doo od svog osnivanja 2009. godine, sa timom poznatih stručnjaka i novinara, sopstvenom TV produkcijom, izvanrednim kontaktima sa medijima, institucijama, poslovnim krugovima i nevladinim sektorom, realizovao je veliki broj projekata iz oblasti medijskog konsaltinga i edukacije i nekoliko uspešnih PR kampanja.