O nama

BALKAN MEDIA TIM

okuplja ugledne profesionalce u oblasti edukacije u medijima, TV produkcije, konsaltinga, kao i stručnjake za marketing i odnose s javnošću.

ŠKOLA ZA MEDIJSKE TALENTE Balkan media tima jedino je mesto u Srbiji gde se pod istim krovom obučavaju budući novinari, snimatelji, montažeri, medijski fotografi, scenski šminkeri, PR menadžeri, stilisti i web dizajneri. Cilj ovako organizovanih odseka je efikasna obuka kadrova za medije i sopstvene projekte. Obuka je organizovana u malim grupama ili kao individualni  trening.

Balkan media tim osnovan je početkom 2009. godine kao prvenstveno novinarska škola, da bi se putem različitih projekata profilisao u preduzeće koje se pored edukacije danas bavi i medijskim konsaltingom, marketingom i PR-om i televizijskom proizvodnjom. Na svim projektima angažovani su profesionalci i naši najbolji polaznici.
Partneri u projektima Balkan media tima su naugledniji srpski mediji, institucije, privredni subjekti i nevladin sektor. 
Menadžer Balkan media tima je Olivera Jovićević, urednik i voditelj emisije Upitnik na RTS, i dugogodišnji urednik u štampanim medijima.

 

PredavačiOLIVERA JOVIĆEVIĆ,
novinar i konsultant za marketing i komunikacije
MIROSLAV LAZANSKI,
komentator dnevnog lista Politika

MANOJLO MANJO VUKOTIĆ,
direktor Kompanije Novosti i glavni i odgovorni
urednik Večernjih novosti
NATAŠA MILJKOVIĆ,
voditelj Jutarnjeg programa, RTS

SRĐAN PREDOJEVIĆ,
urednik i voditelj Jutarnjeg programa, RTV Pink
ALEKSANDAR STANKOVIĆ,
urednik i voditelj TV emisije Nedjeljom u dva, HRT

DRAGOLJUB ŽARKOVIĆ,
glavni i odgovorni urednik nedeljnika Vreme
JOVANA JANKOVIĆ
voditelj Jutarnjeg programa, RTV Pink

Svi predavači