NOVOGODIŠNJI KOKTEL BALKAN MEDIA TIMA

U prijatnoj atmosferi beogradskog restorana Monument, u sredu 22. decembra 2010. godine održan je tradicionalni prednovogodišnji koktel Škole za medijske talente Balkan media tim. Tom prilikom proslavljen je uspešan završetak nastave četvrte generacije novinara i pete generacije scenskih šminkera i dodeljena su priznanja najboljim polaznicima, predavačima i medijskim partnerima Škole.

 

Za najboljeg polaznika novinarske škole proglašena je Ivana Džamić, a za novinarsku nadu Balkan media tima Kritina Stevančević. Priznanje za najbolji završni rad dobila je Anja Vučetić. Nagrada za najbolju polaznicu odseka scenske šminke otišla je u ruke Jeleni Korać, koja će nastaviti da šminka lepotice Kompanije Miss Yu.

Najbolji predavči novinarske škole, po ocenama polaznika su Dragan Vlahović, novinar lista "Politika", u oblasti štampanog novinarstva i Srđan Predojević, novinar i voditelj Jutarnjeg programa na TV Pink, u oblasti TV novinarstva.

Zahvalnica za medijskog partnera godine uručena je dnevnom listu ALO!, a priznanje za partnera 2010. godine primila je Kompanija Miss Yu.

Svečanosti u prestižnom restoranu prisustvovali su Vesna De Vinča, prošlogodišnja Miss Srbije Jelena Marković, koja je i polaznica novinarske škole, brojni predavači, novinari i prijatelji Balkan media tima.