ZAVRŠENA NASTAVA NA ODSECIMA ZA NOVINARE I SCENSKE ŠMINKERE

Čtvrta generacija novinara i peta generaciju profesionalnih scenskih šminkera uspešno je završila nastavu. Polaznici se trenutno nalaze na praksi u redakcijama najčitanijih novina i njagledanijih televizija u Srbiji, zatim u modnim časopisima i salonima lepote, a najbolji od njih angažovani su i na različitim projektima Balkan media tima

Dvadesetoro mladih ljudi je tokom tri meseca, kroz predavanja najuglednijih urednika i novinara iz Srbije i regiona, prošlo kroz sve oblike i forme novinarstva. Imali su priliku da udju u brojne redakcije i da se kroz niz praktičnih radionica brzo i efikasno osposobe za rad u medijima. Polaznice odseka scenske šminke radile su kao profesionalne šminkerke Komapnije Miss Yu i šminkale za editorijale brojnih domaćih časopisa.

 

Obuka za scenske šminkere održava se u profesionalno opremljenoj šminkernici Balkan media tima, sa ogledalima, rasvetom i najkvalitetnijom šminkom i opremom.

Svi polaznici dobili su sertifikate Balkan media tima po završetku obuke, a dodeljene su i specijalne diplome najboljim polaznicima na svim odsecima.