PREDAVAČ BALKAN MEDIA TIMA ODRŽAO PRADAVANJE NA R&B KOLEDŽU

Predavač u Školi za medijske talente Balkan media tima Marina Milošević održala je predavanje ovogodišnjim kandidatkinjama za najlepšu Srpkinju, u organizaciji Kompanije Miss YU u prostorijama R&B Koledža, na uvek aktuelne teme nege kože i lica i saveta za pravilno šminkanje.

"Veliki broj mladih devojaka ne zna pravilno da neguje svoje lice. Potrudiću se da im danas objasnim kako da svoje lice neguju na pravilan način, i šta je sve jednoj mladoj devojci potrebno da ima od kozmetike za negu kože lica", kaže Marina.

"S obzirom na to da mnogo devojaka ne zna kako da pravilno neguje svoje lice i uopšte kožu, očekujema da će nam ova edukacija pomoći da saznamo sve što nismo znale o nezi, šminkanju, kako da pravilno pokrijemo nedostatke i da svoja znanja proširimo nekim novim trikovima koji se tiču lepote", očekuje Jelena Kostić (23) iz Požarevca, jedna od takmičarki.

Devojke su imale priliku da uz demonstraciju predavača nauče kako da se što bolje i kvalitetnije neguju, kako da koriste određene proizvode za negu lica i na koji način, i što je najbitinije, kako da se našminkaju za svaku priliku. Uz veliki broj saveta predavača, devojke su dobile mogućnost da nauče sve trikove profesionalnih šminkera i da svoje stečeno znanje iz ove oblasti iskoriste. Po završetku predavanja, Marina je odgovarala na pitanja devojaka.

Sve devojke su oduševljene predavanjem i poželele su da im Maria u narednom periodu održi još jedan čas o šminkanju.

"Proširila sam svoje znanje o onome što me zanima, predavanje je bilo fantastično a posebno demonstracija koju nam je omogućila Marina. Naučila sam mnogo toga, čak sam neke stvari radila i pogrešno. Naučile smo sve ono što jedna mlada devojka treba da zna o nezi lica i šminkanju. Nadam se da će biti još ovakvih predavanja, jer su veoma korisna", sa oduševljenjem priča Sara Stojanović (18) iz Beograda.