U TOKU JE UPIS NOVE GENERACIJE MEDIJSKIH TALENATA

 

Škola za medijske talente Balkan media tim vrši upis novih polaznika na odsecima za novinarstvo, dikciju, PR menadžere, TV snimatelje i montažere, scenske šminkere. Nastava počinje sredinom septembra, a broj mesta je ograničen.

 

Tokom godine kroz Školu je prošlo preko 150 talentovanih ljudi. Svi polaznici su prošli kroz jednomesečnu praksu u najuglednijim srpskim televizijama, radio stanicama i redakcijama štampanih medija, kao i u marketinškim agencijama i kompanijama. Najbolji polaznici našli su svoje mesto u redakcijama televizije Happy, Narodnom pozorištu, Banca Intesa ad Beograd, Abrakadabra integrisanim komunikacijama i mnogim drugim.

Predavači u Školi Balkan media tima su ugledni stručnjaci, profesionalci iz oblasti medija, PR-a, marketinga.

Nastavni program se bazira na 40% teorije i 60% prakse. Brojne radionice i vežbe izvode se sa profesionalnom opremom, uz prisustvo snimanju najgledanijih TV serija, filmova, talk show emisija.

Nastava na svim odsecima izvodi se u malim grupama.

Nakon odslušane nastave i odbrane završnog rada, polaznici odlaze na jednomesečnu stručnu praksu, nakon čega dobijaju sertifikat.

Informacije na telefone 011/362 - 2408, 063/ 333 - 285 ili putem mail adrese Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli