POČEO UPIS NOVE GENERACIJE MEDIJSKIH TALENATA

Škola za medijske talente Balkan media tim, čiji je menadžer Olivera Jovićević, urednik i voditelj emisije Upitnik, RTS, počela je upis nove generacije budućih novinara, snimatelja, montažera, scenskih šminkera, PR menadžera, medijskih fotografa i polaznika na odseku za dikciju. Svi odseci počinju sa nastavom krajem januara, a broj mesta je ograničen.

Tokom 2011. kroz Školu je prošlo preko 70 mladih talentovanih ljudi. Svi oni su prošli kroz jednomesečnu praksu u najuglednijim srpskim televizijama, radio-stanicama i redakcijama štampanih medija, ali i u renomiranim srpskim kompanijama i marketinškim agencijama. Najbolji studenti našli su svoje mesto u redakcijama televizije Happy, SOS kanalu, rijaliti programu Parovi, ali i u Narodnom pozorištu, Banca Intesa ad Beograd, Abrakadabra integrisanim komunikacijama i dr.

Tim predavača čine ugledni stručnjaci, dugogodišnji profesionalci iz oblasti medija, marketinga, PR-a, advertajzinga. Nastavni program bazira se na 40% teorije i 60% prakse, brojnih radionica i vežbi. Radionice i vežbe izvode se sa profesionalnom opremom, kamerama, rasvetom, montažama, uz prisustvo snimanju najgledanijih TV serija, filmova, talk show emisija i praksu na televiziji, srpskim kompanijama i marketinškim agencijama.

Nastava na svim odsecima Balkan media tima izvodi se u malim grupama. Nakon odslušane nastave studenti rade završni rad, odlaze na jednomesečnu stručnu praksu, nakon čega dobijaju sertifikat.

Više informacija možete dobiti na telefone 011 36 22 408, 063 333 285, ili putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli