UPIS NA ODSEKU ZA PR MENADŽERE

Škola za medijske talente Balkan media tim, zbog velikog interesovanja, pokrenula je novi odsek za sve buduće PR menadžere i one koji žele da se bave poslovima odnosa s javnošću. Nastava prve gneracije polaznika počinje 12. septembra 2011. Upis je pri kraju, ostalo je još samo par mesta.



Ukoliko želite da razvijete ili usavršite svoja znanja iz oblasti odnosa sa javnošću, aktivno se bavite PR-om, steknete nova iskukstva, savladate veštinu javnog nastupa, obogatite listu kontakta, radite sa profesionalcima, uđete u svet PR-a na savremen, aktivan i praktičan način, postanite deo prve generacije polaznika Balkan media tima.

Tim predavača čine poznati PR stručnjaci, direktori marketing i sektora za odnose s javnošću uspešnih kompanija, novinari, TV lica. Rad će se odvijati u multimedijalno opremljenoj učionici, sa potrebnom pratećom opremom, u centru Beograda.

Plan i program je urađen po svetskim standardima sa akcentom na kreativnim radionicama, studijama slučajeva, primerima iz prakse, sa ukupnim fondom od 120 časova. Polaznici dobijaju unapred pripremljen pisani materijal (skripte) i preporučenu literaturu.

Svi zainteresovani mogu zakazati razgovor, dobiti dodatne informacije kao i detaljan plan i program obuke u samoj školi ili na telefone 011/36-22-408 ili 063/333-285.