ZAVRŠENA NASTAVA NA ODSECIMA ZA PR MENADŽERE, MONTAŽU I SCENSKU ŠMINKU

Druga generacija PR menadžera, četvrta generacija montažera i deveta generacija profesionalnih scenskih šminkera, upravo je završila obuku Balkan media tim-a. Tokom intenzivne obuke koja predstavlja kombinaciju predavanja, vežbi i radionica, polaznici su imali priliku da uče od dugogodišnjih profesionalaca, stručnjaka iz oblasti PR-a, medija i advertajzinga.

Najboljim polaznicima sa odseka za PR menadžere omogućena je praksa u PR agencijama "Pragma", "Executive" i "Abrakadabra integrisane komunikacije", dok će montažeri imati priliku da svoje veštine dodatno usavrše na Studiju B, Happy TV i SOS kanalu. Profesionalnim šminkerima omogućena je praksa u šminkernicama najgledanijih televizija u Srbiji, modnim časopisima, salonima lepote i dr.

"Prijatno sam iznenađen kako je tekla obuka, svi predavači su odlični, kao i sama organizacija. Veoma mi se dopalo, nastaviću da se bavim PR-om, a na praksi očekujem da primenim svoje znanje koje sam stekao na kursu", navodi Milan Đorđević, jedan od najboljih polaznika na obuci za PR menadžere.

"Svidela mi se obuka, a posebno praktičan deo koji je jako koristan za svaki dalji posao. Na praksi očekujem da primenim svoje znanje koje sam dobila ovde, i da stičem iskustvo", dodaje Nevena Đokić.

"Obuka mi je pomogla da unapredim svoje znanje, jer već imam iskustva kada su mediji u pitanju, i navela me na kreativnije razmišljanje. Sve je lepo osmišljeno, sa radionicama koje smo imali. Nadam se da ću na praksi dobiti potvrdu svega što sam ovde naučila", optimistična je Marija Živković.

"Kao diplomirani politikolog za novinarstvo znam mnogo o komunikaciji, psihologiji, javnom mnjenju, ali su mi nedostajala praktična znanja iz oblasti odnosa sa javnošću. Upravo na tome je bio naglasak u školi Balkan media tima. Predavači su držali zanimljiva, interaktivna predavanja, a radionice su bile kreativne i inspirativne. Radujem se praksi jer je to jedna od najboljih stvari u mojoj dosadašnjoj karijeri", zaključuje Zrinka Badnjević.

"Obuka je prevazišla sva moja očekivanja. Dopala mi se kombinacija teorijskog i praktičnog. Praksa mi znači, utvrdio sam znanje koje sam dobio na obuci, ali sam naučio i druge stvari koje će mi koristiti u daljem radu. Nakon ove obuke i prakse, smatram da sam spreman za posao montažera", kaže Goran Garčević, najbolji polaznik na obuci za TV montažera.

Po završetku obuke, polaznicima su dodeljeni sertifikati i specijalna priznanja najboljim polaznicima.